maanantai 24. kesäkuuta 2013

Obeyrakkautta


E:  jaahas se olis sitten kesäkuun viimenen viikko käynnissä. en ookkaa pitkään aikaan tehnyt postausta ja oon myöski miettiny että pitäisikö pitää oikeen kunnon tauko tässä bloggaamisessa, mutta päätin ny et teen mielummin vähän harvemmin kuin en ikinä. 
mutta joo, juhannus tuli ja meni, en oo koskaan ollu mikään juhannuksen ylin ystävä mutta se tuli vietettyä R:n möksällä ja lauantaina lähdinkin äidin ja sisarusten kanssa ruotsin risteilylle. kun oltiin tukholmassa bongasin tuon  obey-paidan ja rakastuin heti! keksin heti varmaan 100 eri tapaa yhdistää sen erilaisiin asuihin ja niin edelleen eikä hintakaan kirpaissut, 99 kruunua makso sellasesta pikkuputiikista. pure love ♥


se mikä mun mielestä kesässä on ihanaa, on se että ei ole aina kiire ja on niitä päiviä kalenterissa jolloin ei ole sovittuna yhtikäs mittään ja voit tehdä ihan mitä huvittaaa oli se sitten auringon ottoa 6 tuntia putkeen tai big bang theory maratooni tai jotain aivan muuta.
itse olen sellainen ihminen joka haluaa suunnitella menonsa ainakin viikkoa aikaisemmin ja päiväkin ilman kalenteria on katastrofin alku, nuoruusiän dementiani takia. mutta kesällä voin olla huoleti koska kalenterissa on niitä tyhjiä päiviä.
tällekin viikolle ei ole muuta sovittua ohjelmaa kuin torstaina tavataan vanhojen kamujen kanssa ja lauantaina häät. saa nähdä mitä keksin tälle viikolle vai teenkö elämästä helppoa ja elän vaan virran mukana. olis kiva tehdä jotain isompaa postausta tässä lähiaikoina. saa nähä tuleeko inspistä.

-Emmi

5 kommenttia:

 1. Anteeksi tämmöinen vähän random ja henk. koht. kysymys mutta onko sinulla oikeasti diagnosoitu nuoruusiän dementia? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii hahah siis se on meijän perheen tämmöne sisäpiirivitsi ku oon vähä tällabe hajamielinen :) olen täysin terve astmaa lukuunottamatta :)

   Poista
  2. Selvä joo monillehan tuo on niinku vitsi, mutta kirjoitit sen niin että luulin että ihan oikeasta diagnoosista oli kyse :D:D Sorrryyy

   Poista
 2. hei mistä sä oikee löysit ton paidan ku oon ite menos just ruotsii ja haluisin löytää kans ni misä se kauppa oli oikeee tarkallee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli sellane pikkuputiikki siinä tukholman isolla ostoskadulla lähellä galleriaa. en muista nimeä nytten mutta niitä paitoja oli sen liikkeen ulkopuolella ja siinä oli myös erilaisia bändipaitoja yms. toivottavasti löydät :)

   Poista

Kommenttia laittamassa?
Hieno juttu!
Kaikki palaute, kritiikki ja kehut yms. kuuluvat juuri tänne.
Jos haluat kysyä jotakin mitä et halua pistää kommenttiboksiin, niin voit ottaa meihin yhteyttä s-postin kautta: wildhearts@hotmail.fi
Kiitos kommentistasi! :)