torstai 12. syyskuuta 2013

Askeleet kaatuneella puulla

E: Vaaleat farkut. 
Tämä on varmasti ensimmäinen kerta blogihistoriassani, kun suostun esittelemään itseäni vaaleissa farkuissa.
Monia vuosia vaaleat farkut olivat kuin kirosana mulle. Nämä pirulaiset ostin about viisi vuotta sitten ja niitä ei ole kylläkään paljoa pidetty. Nyt olen uskaltanut kaksi kertaa mennä näillä kouluun, enkä vielä ole saanut pitkiä katseita niiden takia. Miksi pelkään tätä?
Jalat eivät tosiaankaan ole mikään lempikohtani kropassani ja vaaleat farkut ovat kuin valokyltti, jossa lukee katso tänne! Miksi siis nyt ylitin itseni? En tiedä. Tunnen itseni mukavaksi näissä farkuissa. Eikö se olekin ihan okei? Jotta pystyn mennä ihmisten eteen valokyltin kanssa ja seistä ylpeänä jaloillani. 


Huolimatta tästä "fobiastani", sain mun mielstä erittäin insproivia kuvia ja sain ehkä selätettyä pelkoni ja ehkä mua tullaan näkemään enemmänkin näissä farkuissa. Olkaa varuillanne.

-Emmi

3 kommenttia:

  1. Emppu oot niin kaunis!Muistappas se aina!!;) me rakastetaan sua tytsynkaa<3

    VastaaPoista
  2. Noi farkuthan on just kivat sulla! Rohkeesti vaan käyttämään niitä enemmän :) Kivoja , kauniita kuvia taas!! :) kiva ku bloggaat taas <3

    VastaaPoista

Kommenttia laittamassa?
Hieno juttu!
Kaikki palaute, kritiikki ja kehut yms. kuuluvat juuri tänne.
Jos haluat kysyä jotakin mitä et halua pistää kommenttiboksiin, niin voit ottaa meihin yhteyttä s-postin kautta: wildhearts@hotmail.fi
Kiitos kommentistasi! :)