keskiviikko 2. lokakuuta 2013

The first of October

E: Noniin nyt vihdoin ja viimein multa my day postaus elikkä tässä on mun eilisen eli tiistain puuhailut kuvattuna olkoos hyvä! ainiin ja jotkut kuvat on otettu kameralla jotkut ipod touchilla for your information. :)

Koska mulla oli koulusta vapaata, heräsin ilman herätyskelloa kello 10 aamulla. Oih niin ihanaaa ♥

Hetken löhöttyäni sängyssä instagramiä selaillen, päätin keittää itselleni ammupalaksi teetä. Oon tosi laiska syömään aamupalaa, koska mulla ei oo koskaan nälkä aamuisin ja yleensä skippaan kokonaan sen yli ja se on tosi huono tapa josta yritän päästä pois. Kesälomalla onnistuin aika hyvin. Söin joka aamu lautasellisen puuroa ja kupin teetä. Oikein huomasi kuinka olokin alkoi kohentua. Mutta heti kun alkaa arki tämä aamusyöminen unohtuu...

Sitten meikkasin ja laitoin hiukset ja vaihdoin vaatteet.

Tässä kuvaa päivän kampauksesta. Oon aivan rakastunut noihin puhelinlanka ponnareihin en osaa enää käyttää muita. Kaikki muut luisuu pois mun paksusta tukasta. Nää mun ponnarit on ostettu H&M:stä.

Päivän asu. Ihan mun perusarkiasu: rento mutta siisti!

Sitten lähdinkin bussilla Omppuun ettimään uutta takkia ja ostamaan uudet koulukirjat.

Tällanen rotsi löyty Stadiumista. Ihanan lämmin ja paksu.

Ja pitihän myös siinä samalla käydä kattomassa löytyiskö muista kaupoista mittään. En kyllä sitten näitä ostanut mutta kyllä sieltä jotakin tuli mukaan. 

Päivän lounas: Kana caesar foggacia :)

Kirjastossa panostamassa. En kyllä kauaa täällä jaksanu olla koska ei vaan jaksanu millään keskittyä... No onneks koeviikko on nyt ohi.

Tässä nää jotka lähti sitten ompusta mukaan. Uudet puhelin suojat Lindexistä. Nää oli vielä puoleen hintaan niin makso yhteensä vaan 6€. Polka dot kuori menikin heti käyttöön ;).

Kotona taas kuppi teetä, teeaddikti...

Ja villasukat jalkaan ja rentoutumaan vielä kun muutaman tunnin ehtii.

About neljän jälkeen lähdin sitten töihin. En siellä voi ottaa kuvia joten nämä saavat nyt riittää. Töitä mulla oli kasiin saakka ja sen jälkeen käytiin isän kanssa hakemassa mulle takki ja kirjat. Lopun iltaa poikaystävän kanssa katsottiin How I met you mother- sarjaa ja menin ajoissa nukkumaan.

Toivottavasti tykkäsitte tällasesta postauksesta. Tätä oli ainakin kiva tehdä :)

-Emmi


4 kommenttia:

 1. Just kiva postaus! :) mutta kuvissa vois näkyy jotai enemmänki ku tee mukia ja villasukkia :D mutta tee ihmeessä näitä lisää! Tämmöset just kivoja :) Kiva ku jaksoit tehä !! Tykkään muutenki teijä blogista, oon itekki kirjottanu joskus mutta se sitte jäi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) juuuh tommone se mun normipäivä ja siihen kuuluu paljon teetä ja villasukkia ;) mut yritän seuraavalla kerralla saada enemmän ja parempia kuvia. Kiva ku tykkäät :)

   Poista
 2. Ihana postaus!! Oon saanu susta muutenkin tosi mukavan vaikutelman tän blogin ansiosta :)

  VastaaPoista

Kommenttia laittamassa?
Hieno juttu!
Kaikki palaute, kritiikki ja kehut yms. kuuluvat juuri tänne.
Jos haluat kysyä jotakin mitä et halua pistää kommenttiboksiin, niin voit ottaa meihin yhteyttä s-postin kautta: wildhearts@hotmail.fi
Kiitos kommentistasi! :)