perjantai 15. marraskuuta 2013

Laatutaso 0%

E: Minä täällä kakkalaatuisilla instakuvilla päivittelen. Aika on ollut viimeisten kahden viikon aikana niin kortilla, joten tämä blogin päivittely on jäänyt todellakin taka-alalle. Tällakin hetkellä mun pitäisi olla lukemassa kokeisiin ja olen sitäkin tehnyt mutta nyt ei vaan huvittaisi lukea mitkä ovat KTL:n keskeiset tavoitteet... 
Mutta onneksi tänään oli vapaapäivä ♥. Sain mummolassa maailman parasta makaroonilaatikkoa ja parasta seuraa. Sittenkin kävinkin järkkäämässä pari työjuttua ja nyt opiskelua, kiitos!


 Mun helix sai uuden korun! Jotta tää postaus ei jäis hirveen tyngäksi, kyselisin vielä kiinnostaisko teitä jos kirjoittaisin eräänlaisen mielipidepostauksen aiheesta joka mua kiinnostaa aivan suunnattomasti. Kiinnostaako? 

-Emmi

2 kommenttia:

  1. Tottakai kiinnostaa!

    VastaaPoista
  2. Semmone mielipide postaus olis varmasti tosi kiva ja erilaine! JA hei kiva kun taas kirjottelet ! Kaunis oot, noi kuvat ja sun hiukset on tosi ihanat :)

    VastaaPoista

Kommenttia laittamassa?
Hieno juttu!
Kaikki palaute, kritiikki ja kehut yms. kuuluvat juuri tänne.
Jos haluat kysyä jotakin mitä et halua pistää kommenttiboksiin, niin voit ottaa meihin yhteyttä s-postin kautta: wildhearts@hotmail.fi
Kiitos kommentistasi! :)