lauantai 7. joulukuuta 2013

outoja faktoja

1. Oon erittäin huolimaton tai äitini sanoin boheemi. Aina joku asia on kateissa ja se löytyy pitkän etsinnän jälkeen housujen taskusta tai muusta naurettavan helposta paikasta.

2. Oon ollut aina tosi hyvä keskittymään. Sisarukseni aina kiusaavat siitä jos olen uppoutunut johonkin kirjaan niin atomipommikaan ei saisi mua nostamaan päätä pois kirjasta.

3. Oon varmaan maailman huonoin pitämään ihmisiin yhteyttä, enkä todellakaan tarkota sillä sitä ettenkö haluais pitää niihin yhteyttä. Sanonki aina kaikille että mulle saa aina soittaa koska ite en sitä kuitenkaa tee. Kuvittelen aina että on jotenkin huono hetki tai jotain muuta vastaavaa kun tekisi mieli kuulla mitä jollekin kuuluu.


4. En oo mikään suuri eläinfani. Oikeastaan pelkään monia eläimiä kuten oravia, kaloja, lintuja ja välillä vähän koiriakin. En jotenkin osaa olla niiden kanssa silleen neutraalisti.

5. Inhoan myöhästelyä ja en sitä itsekkään tee hirveän usein. Mun vaari on opettanut pienestä pitäen että pitää olla ajoissa paikalla aina. Mielummin tunnin ajoissa kuin myöhässä haha. Sen takia en voi sietää jos joku on myöhässä esimerkiksi tapaamisesta tai muusta. Mutta itsekkin syyllistyn tähänkin...

6. En ole mikään kemuttaja. Rakastan olla kotona mun lemppariherkkujen ja ihmisten kanssa lämpimät villasukat päällä löysissä verkkareissa, kuin kännäämässä joka viikkoloppu jossain katuojassa. Sellanen ei oo vaan mua varten.

7. Ajattelin pienenä, että kaikki merkit on alunperin suomalaisia, koska kaikki mainokset oli yleensä suomeksi ja mietin aina mitenköhän kaikki olis pärjänny ilman meijän suomalaisten panosta tässä maailmassa :D. Oon ollu viisas lapsi....

8. Olin myös pienenä muumien ykkösfani. Kunhan laittoi vaan muumit pyörimään pystyin istumaan paikallani siinä monia tunteja putkeen ja tuijottaa suu auki muumeja. Täytyy myöntää että jos mulle olis vielä jotain muumijaksoja jäljellä kyllä mä niitä vieläkin kattoisin.

9. Luen tai no ennen luin ihan sairaasti kirjoja. Ennen kuin alotin lukion saatoin lukee jopa 2-3 kirjaa kuukaudessa. Kun oli 14v. luin kaikki Harry Potterit yhessä kesässä. Mutta nyt lukion myötä oon vähentänyt aika paljon mun lukemista joka harmittaa mua suuresti.


10. Oon haaveillut pitkään oman kirjan kirjoittamisesta ja pari vuotta sitten aloitinkin projektin mutta en oo sitä jatkanut. Ehkä vielä joskus...

11. Oon ihan pikkutytöstä pitäen halunnut asianajajaksi. Oon kuulemma piirtänyt ittestäni kuvian salkku kädessä menossa "oikeustaloon" ja mennyt puolustamaan ihmisiä. Mutta nyt vanhempana en tiiäkkään haluanko sittenkään oikkikseen.

-Emmi

7 kommenttia:

 1. Tää oli jotenki tosi kiva postaus ja mukavaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 2. Juhlimisenkin voi tehdä tyylillä. Omat kokemuksesi siitä ovat varmaan siis tuota ojanpohja materilaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useinhan se alle 18 vuotiaille on ojanpohja-materiaalia kun ei oikein pääse "tyyli"-paikkoihin sisään =) Tosi kiva postaus!

   Poista
  2. Eka ano: Oot kyllä ihan oikeassa, oon kyllä itekin ollut ihan kivoissakin bileissä mutta mun ikäsillä nuorilla on yleensä vaan tapana juoda niin paljon että lopulta oksentaa. Tämän takia en välitä nuorten juomakulttuurista. toivottavasti se sitten aikustumisen myötä kypsentyy :)

   Toka ano: Samaa mieltä!!! kiitos paljon :)

   Poista
 3. Ihana toi vika kuva jossa seisot ton jonkun lankun päällä, tosi kaunis oot! :)

  VastaaPoista

Kommenttia laittamassa?
Hieno juttu!
Kaikki palaute, kritiikki ja kehut yms. kuuluvat juuri tänne.
Jos haluat kysyä jotakin mitä et halua pistää kommenttiboksiin, niin voit ottaa meihin yhteyttä s-postin kautta: wildhearts@hotmail.fi
Kiitos kommentistasi! :)