torstai 30. tammikuuta 2014

Who said that the sky is the limit? When there are footsteps on the moon

Hello folks! Piitkästä aikaa ja kylläpä aika on mennytkin nopeesti! Mulla on ollut tosi kiireistä vuoden vaihteen jälkeen: töitä, uintia ja koulua. Ja vähän motivaatio kadoksissa tän blogin kanssa... Tänään teki kuitenkin mieli tulla päivittelemään kuulumisia!:-) Kuvat on otettu tammikuun aikana, kaikki kännykällä... Pahoitteluni tästä.


 
Onneks tähän kiireeseen on mahtunut myös tosi kivoja hetkiä kavereiden kanssa! Yllä olevassa kuvassa ollaan lauran kanssa shoppailemassa alennusmyynneissä. On kyllä mun mielestä ollut tosi hyvät alet tänä vuonna!


 
Tämä kuva otettiin uutena vuotena. Oon ihan superinnoissani tästä vuodesta! Ensimmäiseksi tämä vuosi tuo tullessaan vanhat! Ja niihinkin on enää kaksi viikkoa apua! Mun mekko on tosi yksinkertainen mutta rakastan sitä siitä huolimatta. Kimalteen rakastajana pitää etsiä vielä joku siisti koru sen kanssa <3 ja tanssikengät. Oonko ainoa joka ei osaa päättää tanssiiko korkokengillä vai ballerinoilla?:D Kampaaja ja meikkaaja on onneksi jo varattu. Harkitsin pitkään itse meikkaamista mutta oon halunnu aina meikattavaksi joten nyt on sen aika. Tanssiaskeleet on jo hyvin hallussa eli eikun odottelemaan suurta päivää!


 
Nuorten leijonien kultajuhlat!
 

 
Toinen mahtava juttu tänä vuonna on kaksi edessä olevaa ulkomaanmatkaa!! Ensimmäinen on 10 päivän uintileiri Teneriffalla ja toinen lomamatka Mallorcalle. En ole käynyt kummassakaan paikassa, joten kiva päästä näkemään uusia maisemia. Teneriffalle lähdetään vanhojen vuoksi vasta sunnuntaina aamuyöstä (muu porukka lähtee jo tiistaina) 16pvä eli melkein heti vanhojen jälkeen. En jaksais millään odottaa!

 
Uusin hankintani on nämä kengät. Enkä voisi olla tyytyväisempi! Niissä on 11cm korkoa mutta koska tuo korko on paksumpi, se helpottaa kävelemistä. Oon noilla kengillä melkeen 190cm pitkä hups...
 

 
Kolmas huippujuttu on se, että täytän 18! Enää 4 lyhyttä kuukautta haha :D Ihan hullua. Kaikki kaverit aloittavat jo autokoulua ja osa on jo täyttänytkin 18. En osaa kuvitella ketään meistä ratin taakse :D Hassua mitä kaikkea uusi ikä tuo eteen. Sen vaan sanon, että kesäksi ainakin ollaan jo suunniteltu kaikkia ihan mahtavia suunnitelmia!:> 

 
Hehe mä ja cookie <3 Tänään kokeen jälkeen tulin kotiin ja siitä asti oon vaan katsonut sarjoja tehnyt tätä postausta. Seuraava koe on kisojen takia vasta tiistaina ja se onkin tän jakson viimeinen. Ens jaksosta tuleekin sitten ihan hirveä...hyi. Mutta huomenna onkin sitten lähtö vaasaan uintikisoihin.
 
 
Kuten tekstistä ja kuvista saattaa päätellä, täällä ruudun takana kirjoittelee hyvin onnellinen tyttö:> Yritän kertoa kuulumisista tänne vähän useammin mutta mun tekemisiä voi kans seurata instagramista nimellä aleksiaemiliaa. Sitä tulee päiviteltyä vähän enemmän :D Hyvää viikonloppua kaikille!
 
 
-Aleksia
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia laittamassa?
Hieno juttu!
Kaikki palaute, kritiikki ja kehut yms. kuuluvat juuri tänne.
Jos haluat kysyä jotakin mitä et halua pistää kommenttiboksiin, niin voit ottaa meihin yhteyttä s-postin kautta: wildhearts@hotmail.fi
Kiitos kommentistasi! :)